Skip to main content

Posts

Featured

Minyak Herba Asmak

8 November 2016…waktu ms alin duk sibuk2 buat kerja kat office sempat lagi layan blog utk cuci2 mata..tup tup Nampak post pasal Minyak Herba Asmak keluaran syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. Kat blogger famous ben Ashari tu…


Dan kebetulan pulak ms alin ni dah sebulan lebih batuk tak hilang2…macam2 obat dah makan telan minum semua ada..huhuhu…dah naik semput + asma pulaknya..tu yang bila dengar pasal produk ni tergerak la hati nak mencuba…mungkin salah satu usaha juga kan…tak salah kalau nak mencuba…
Firstly dengar nama minyak herba asmak ni kan, ms alin teringat kalau kat kampong ms alin ni biasenya ada makcik2 atau kakak2 dari siam datang meniaga dari rumah ke rumah…mesti korang pon pernah tau kan…kalau duk kampong tu ada je orang datang jaja kat umah bawah tikar la periuk belanga la..dan tak boleh tak mesti ada minyak angin…hehehe macam2 jenis kayu dan macam2 brand ada..dan kadang2 tu tak mau makcik tu hampa sangat singgah umah kita takde laku apa2 mesti mak akan beli asa…

Latest Posts

Salam Penuh Keberkatan

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016/1437H

Forbidden Rose Avril Lavinge by Dexandra

kedalaman pusat tentukan jodoh

dexandra perfume

kalau ada kelapangan apa salahnya

bila dia buat ragam

selamat hari lahir sayang

kembali

CoNtesT bAby cEriA by http://barangbabymurah.blogspot.com