Sunday, January 16, 2011

weekend ku....

minggu nie adelah minggu memerap di rumah...ms alin tak balik melaka..duk kt umah je...maknenye dh 3 minggu la ms alin tak jumpe suami tercinta..huhuhu...sape kate tak sedey...mesti la sedey kan...tp kene la simpan semua tu dulu...pasti ade hikmah utk semua nie...ermmm ms alin tak rindu suami ke? Tipu la kalo tak rindu kan...Allah je yg tau betapa rindunye saye kt suami saye...kalo dulu mgkin tak ape sbb masih lom kawen tp skang nie rindu tu lain rasenye...

Macam mase2 lom kawen..hehhe sms dgn call je...jumpe sebulan sekalik..tp ini hanye utk semetara waktu je..harap2 lepas nie xde halangan lagik utk balik setiap minggu...ahha...

Ms alin tak kuar ke? Nak kuar sorg2...mmg la tak best...kalo berdua tu okie la kan...hehhe...takpe la..nnti balik Melaka...bole ajak mr takin jalan2...

Seb baik fb ade game...men game je la seperti bese...aje giler men game la dia nie...hahhaa...tak men game online men game kt pc je...sambil men game tgk tv...skang nie tgh tgk Melodi ;)

Mmg byk aktiviti tak berfaedah je la yg ms alin buat weekend nie...ade ke aktiviti berfaedah yg lain ek???


Wednesday, January 5, 2011

2011

selamat tahun baru kepada semua....
hari pertama bekerja dlm tahun baru 2011...
ape azam thn nie? ms alin nk kene wat checklist nie ;) tunggu dulu next entry la....

Lama Giler Tak Menulis

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah yang satu ini. Cume tak rajin dah nak menulis bagai dulu2...nak kate sibuk sangat kalah menteri ...