Posts

Showing posts from February, 2011

air panas kg tenang... ;)

Image
rasenye ramai yg dh tau kan...minggu lepas banjir yg agak teruk gak la kt beberape kawasan di johor...termasuk la kawasan berdekatan kg halaman ms alin iaitu di Labis...

post yg lepas ms alin dah citer pasal prk dun tenang yg ms alin pon terlibat sebagai pengundi...

1hb Feb
Hari nie dah start xde air plak..walaupon kawasan umah ms alin tak terkene banjir tp sbb loji air tu terletak di kawasan banjir tu yg takde air plak tu...ujan pon dah tak berape kerap mase nie...ujan tu masih turun kejap2 cume tak lebat...

2hb Feb
mr takin balik lalu yong peng sbb jalan muar - labis masih lagik tak leh lalu...air masih lagik xde...

3hb Feb
hari nie masih xde air...jadinye ms alin ajak mr takin gi air panas kt kg tenang...nk mandi manda kat situ...kitorg gi mase tu dah kul 10 lebih dgn harapan yg amat tinggi utk mandi...tapi sampai2 je kt sane tempat tu tutup plak...huhuhu...rase kecewa yg amat..sbb td dah berkobar2 nak mandi air panas...sekalik jadual tmpt tu:

Isnin - Jumaat : 2.00ptg…

PRK DUN Tenang

Image
Pilihanraya Kecil DUN Tenang....

Tak basi sgt kot citer nie..kt kampung xleh nk online..jadi kumpul2 je la citer yg boleh dikongsi bersame...


rumah jiran ms alin disewa utk bn dr sri gading



berderet2 le kete dorg kuar masuk

view di atas tu ms alin amek dr umah je sbb ujan nk kuar amek gambo...jd tak byk le gambo yg dpt di amek yer...hujan...sejuk nk kuar umah...hehhe..
Sepanjang tempoh berkempen, kawasan kg kami nie mmg amat meriah..org ntah dr mana semua dtg ke situ..suasana kg mmg lebih meriah lagik dr musim raye la...

28hb Jan
ms alin balik ke kampung sbb cuti seminggu...cuti hari wilayah + cuti tahun baru cine...
mr takin tak balik same sbb dia masih lagik keje...amek bas ke segamat...first time nie balik sorg ke kg lepas bergelar isteri.. ;) rase janggal gak la...sampai kt stesen bas segamat..abang dgn mak ms alin dh tunggu...

sampai kt kawasan kg..tgk keadaan sekeliling...woow...meriahnye kampung ku...dgn poster2...bendera2 parti bertanding...amat lah meriah...

malam nie gak ade ceramah d…

cube teka sape saye....

Image
ahakss.....nie ler gamba baby zaman 80'an...tgk baju bebek tu...cute kan...hehehe



kalo baby skang agaknye dah tak merase nak ade baju canie...tp ye ke?

post arini cume nak share gambo ms alin mase baby....bkn nak suh pakai baju seksi2 yer...ahaksss...jumpe lagik...

(takde idea nk wat post ape sebenonye...letak je la gambo nie...)