Posts

Showing posts from July, 2013

CoNtesT bAby cEriA by http://barangbabymurah.blogspot.com

Image
comel nye diaaa ni...subhanallah...macam budak korea je kannn..... :)

Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.
1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.
2. Semua lapisan umur boleh join.
3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.
Peraturan contest untuk yang nak join guna facebook :- 1. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook.  2.Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye.. 3.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com" 4. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas). 5. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya. 6. Description gambar haruslah letak point2 berikut :- 1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang …

sekali lagi Lin Handmade Greetings Card bg Giveaway

Image
sekadar suka2 nak tolong promotekan giveaway dr Miss Lin nie...ms alin suke sgt design2 greeting card dia..amat menarik dan sgt kretip....tp lom ade peluang lagik nak mintak khidmat dr beliau...sbb dh lame xde main hantar2 surat@kad....zaman2 dulu je :) maklum la skang semua kan nk senang je...klik klik...send...

moh le ramai2 join giveaway ni...disamping nk kan hadiahnye kite tolong jugak promote website beliau..



http://azlina-lin.blogspot.com/2013/07/july-2013-blog-giveaway.html