Posts

Showing posts from September, 2015

bila dia buat ragam

Image
malam td family kakak buat makan2 sikit...jamuan kecil-kecilan utk org dekat2 umah je...
dorg bakor sate dgn bakor chicken wing...
balik keje tu lepas amik si bambam ibu...seperti biase menyinggah kat umah kakak dulu..terus la stay sampai malam..
lupe lak nak snap gambo bakor sate smlm...lupe kite ade blog bole citer..hehehe
tu yg kekadang takde idea nak tulis ape2 kt blog..

dan bila si bambam ibu buat ragam malam td, makanya mak dia pon kurang tido la jawabnye..huhuhu
biase la...baby ni kalo dia okie mmg lena yg amat tidonye..cium cium le sana sini takde nye dia sedor..tp kalo ade le sengal sikit kat badan dia tu..mmg tak tido malam la jawabnye kite..

dan bg yg pjj cam ms alin ni, mesti dah lebih memahami lagi situasi bila anak meragam...kene handle sorang2 pula...takpe la cobaan2 nak membesarkan anak juga mematangkan peribadi diri..

insyaAllah segala penat lelah kite akan ade balasan yg manis satu hari nanti...


baymax teman ms alin di opis ;)

selamat hari lahir sayang

Image
alhamdulillah..masih lagi dikurniakan kesihatan dan rezeki yang tak terhingga nilainya pada ms alin sekeluarga.
diam diam senyap senyap dalam dunia blogging tapi kehidupan harian masih berjalan seperti biase...pergi balik kerja..aktiviti weekend kami juga masih sama....sama bermakna kami masih keluarga jarak jauh..weekend baru jumpa suami dan anak2..

yang beza nya utk 5 tahun ini adalah pertambahan bilangan ahli keluarga kami...
yg nak citer hari ni...


TARAAAAAA.....................




ms alin sudah punya 3 hero...hehehehe

selamat hari lahir sayang ibu no 3....


muhammad rizqin sudah setahun....
3 september 2014, 2143... alhamdulillah telah lahir putera ke 3 ibu..