KaWeN???

Rase nak berbual lame tapi mate dah mengantuk sbb menunggu..bese la kalau menunggu memang mengantok…tp bile dah letak phone baru mate segar balik..org disana dah tido pulak…sambil melayan rase rindu tetibe tergerak hati ms alin nak membuat karangan nie…dah lama tak jumpe mr takin..tu yg rindu-rinduan tu…last jumpe bln puase aritu..raya langsung tak jumpe..nie dah nak nk masuk bln 11 dah..

Lately nie ms alin agak terase tensen skit…sbb ape..sbb nye asyik mendapat soalan yg same..bile ko nak kawen? bile nak kawen? Mentang2 lah korg dah kawen…boleh arr tanye camtu…ish ish ish…tapi ye la kan…usia ms alin dh nk penghujung 20an dah..tahun depan dh bertukar angka baru didepan tu..nak buat camne..usia tetap akan bertambah..tak boleh nak lambatkan walau sesaat..
Semua org mahukan perubahan dlm hidup mereka…tp itu takdir masing2..Mgkin perubahan dalam hidup ms alin agak lambat…ms alin hanya mampu berdoa semoga ada bahagia utk ms alin nanti..biar lambat asal selamat…insyaAllah…

Mmg terase pon bile org tanye apsal tak kawen lagik nie…kawan2 semua dh kawen…time2 raye aritu lagik la…membe dtg raye bawak anak…ms alin masih lagik raye sorg2…dan lagik satu..utk pengetahuan..ms alin bakal mendapat cucu sedara yg kedua tak lame lagik..adam akan dpt adik…dak adam tu skang pon dah pandai panggil ms alin ‘tok yang’..pakat kene sakat dgn anak2 sedara dgn atok2 yg lain je la ms alin..dorg kate..’mak yang’ lom kawen lagik tapi dah ade cucu…tua dah rupenye..huhuhu sedih sedih..

Mr takin kate sabor..sabor…dan ms alin tgh bersabar la nie….

*kalau ms alin tak bersabar…ape ms alin boleh buat ponnn…

Comments

Popular posts from this blog

Minyak Herba Asmak

dexandra perfume

Forbidden Rose Avril Lavinge by Dexandra