Tuesday, May 18, 2010

share idea hantaran saye...

2 minggu lepas punye hasil carian tapi baru skang ms alin nak share kt sini.. kumpul mood utk update blog..nie la hasilnye ;)



brg2 nie beli kt kedai ROMANTIKA kt Wangsa Walk

kedai nie mmg menarik la kalo nak cari brgn hiasan rumah..tntg harge dia ms alin xdpt nak compare sbb ms alin xtau sgt harga barang hiasan camtu...utk pasu tu harga satu rm7..dan utk bekas lilin tu pulak rm28..



idea bekas lilin nie adalah utk...jeng jeng jeng...sape leh teka??? ;)



dan pasu ini ms alin nak letak coklat....dpt idea dr deko mug n coklat di famos amous itu;)

dlm post yg ini ms alin ade citer nk letak cam bulu2 tu dlm bakul..tapi cancel..dan replace dgn fiber ala2 sarang burung gitu seperti gamba diatas...jd semua bakul akan dipenuhi sarang2 burung..ade idea nak letak burung tapi mungkin idea ini terpakse dipinggirkan begitu saje :D

barang2 nie semua dh bawak balik kg..jadinye utk brg2 hantaran ms alin akan siapkan seminggu sebelom majlis...(cuti seminggu awal)


3 comments:

  1. dear...br noticed...tunang 3 bulan je ek?...gud luck with all prep tau!

    ReplyDelete
  2. tq harz..iyer..saye tunang 3 bln saje..lps tunang trus prepare utk wed..

    ReplyDelete
  3. salam.
    pasu tu lepas majlis nanti pass la kat akak. geram tengok. ehehe..

    selamat membuat persiapan.

    ReplyDelete

Lama Giler Tak Menulis

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah yang satu ini. Cume tak rajin dah nak menulis bagai dulu2...nak kate sibuk sangat kalah menteri ...