Eynda Nak Bg Hadiah!!!!!!!!!

Kali nie ms alin sesaje nk cube naseb ;) ms alin berminat sbb giveaway yg Enyda's nak bagi tu amat kiut...mari kawan2 kite join same2...

Tuan punyer blog Eynda's Diary sedang bermurah hati untuk bagi giveaway kepada pembaca blognya yang bertuah.

Maklumat ringkas tentang giveway tersebut dari blog Eynda's Diary ,


Wahai kawan-kawan ku....eynda nak bagi hadiah....nak tak?? Sape tak nak rugi la hehehehe....bersempena blog ini yg dah cecah lebih 100K pengunjung, eynda nak bagi satu hadiah...satu je ye :-D

Macam mana cara nak dapatkan hadiah tu?? Senang aje...tak macam kontest dulu...kontest dulu tuan belog pun pening kepala nak uruskan hehe...




Cara-cara utk join :

1) Terbuka kepada semua yg ada blog.

2) Terpulang sama ada nak follow atau tidak blog Eynda' s Diary...kalau follow lagi bagus nanti senang nak tahu latest update pasal giveaway ni ;-)

3) Buat satu entry khas utk giveaway ni....tajuk entry wajib begini Eynda Nak Bagi Hadiah!! Tajuk lain takmau ye :-D

4) Letak Banner kat atas tu di sidebar blog anda ye....kalau takde tak aci....

5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

6) Tarikh tutupnyer ialah 31/5/2010.....pemenang akan dicari dengan bantuan Mr.Random ye dan disaksikan oleh youtube :-D

7) Dah buat entry sila tinggalkan komen berserta link entry kat entry giveaway ni ok....



5) Sila tulis secara ringkas pendapat anda tentang Eynda's Diary ... yg positif...yg negatif....eynda tak kisah...(sekadar utk pengetahuan tuan belog ;-)

hmmm.. ringkas jer kan

Komen
Blog enyda menarik hati dan pandangan saya...sekali dtg pasti nak jenguk lagik lain kali ;)

Ok tu jer.

Kalu sesape nak join boleh la ke blog Eynda's Diary. :D

Comments

  1. Thanks sebab sudi join. Semoga berjaya ye :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts