Wednesday, April 14, 2010

semalam punyer citer...

semlm punye citer...
dgn semangat nye lps blik keje gi jalan tar sbb nak amek baju nikah yg dijangka siap 12hb tapi hampe..huhu..salah ms alin gak la tak call dulu..tapi sbb last week dh call nyonya tu..jdnye pk xyah nak call lagik..rupenye lom siap lagik...dia janji arini leh siap...malas nak tanye lebih2 sbb dh angin satu badan sbb penat..so trus blah je dr situ..

semalam juge dh call mak andam confirmed kan ape brg yg dia leh bagi n ape yg xde...lom sempat nak balik kg lagik nk tgk brg kelengkapan dia...tp kak nor (mak andam) dh bgtau dia dh beli kain kaler yg ms alin mintak utk background pelamin...
veil pulak kak nor kate ms alin boleh beli yg lain n nnti claim kt dia...cantek la tu...boleh la berangan2 nk veil baru...mase tunang aritu mmg ade beli dah..tapi veil panjang...kali nie nak pakai veil bulat pulak :D

kasut...kasut nak pakai mase sanding lom beli lagik...skang ade ke sale lagik ek???

minggu nie nak tak nak kene gak balik kg la...lagik sebln je nie...takot...takot...

borang nikah belah mr takin dh siap..ms alin nak kene prepare utk temuduga la nie..kalo tak tau jawab kang maluuuu saye..ahaksss...

kad kawen belah ms alin dlm proses mencetak...yg nie under mr takin control..

itu je progress...sikit nye ms alin nye progress...bole ke pakai pepatah biar lambat asal selamat ek...huhuhuh

4 comments:

  1. huisshhh xbleh2.. jgn guna perkataan tue.. mgundang pening kepala di saat2 akhir nanti hehe =)

    ReplyDelete
  2. awak duk johor gak ke...saya baru lepas g temuduga mggu lepas..sgt berdebar..actually xde pape pun cuma bila disebut temuduga, kita terus fikir susah...he..he..anyway, all the best utk awk ye :)

    ReplyDelete
  3. asna..xleh ke..okie okie..kite tukar..buat biar cepat2..tq dear
    cik seri..kite johor gak..isnin nie nk gi anta borg..wish me gud luck yer :)

    ReplyDelete
  4. hye dear..,bkul awk 2 sma mcm sy jgk..wrna theme pn sma..:)

    ReplyDelete

Lama Giler Tak Menulis

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah yang satu ini. Cume tak rajin dah nak menulis bagai dulu2...nak kate sibuk sangat kalah menteri ...