Friday, March 9, 2018

Fabric Mist by Lyns - Pewangi Fabrik Pilihan

Korang mesti ada pengalaman hantar baju ke cadar ke langsir ke kat kedai dobi kan...lepas basuh tu mesti korang rasa macam sayang nak pakai sbb wangi nye nak simpan je...heheehe...
Kat sini saya nak share satu produk semburan fabrik yang pasti korang puas hati dengan bau dia dan pasni takyah basuh dobi pon korang boleh bau ala-ala baru basuh hari-hari kat kedai dobi..

Ni ha dia...Fabric Mist by Lyns :)


Ada 2 wangian yang mmg korang bau familiar sangat iaitu Flora Mist dan Escape Mist.

Escape mist ni bau buah epal segar dan Flora ni bau bunga-bungaan romantis.

Dari segi penggunaannya pulak ia sangat sesuai disembur pada ‘seat' kereta, kasut sukan, pakaian.
Kalau nak bau fresh selalu korang sembur di ruang pejabat, dalam kereta,r uang keluarga, bilik air dan bilik tidur.
Nak sembur pada comforter ke langsir ke...baju2 yang dah siap dibasuh...sambil2 korang lipat baju tu sembur2 la sikit fabric mist ni...

Boleh disembur pada perabot berfabrik dan juga digunakan sebagai penyegar udara/'air freshener.






So kalau korang berminat nak beli boleh ke page

https://www.facebook.com/fmbylynsmelaka
Fabric Mist by Lyns Agent Tangga Batu : Whatsapp 013 252 5459 


4 comments:

  1. hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
    sincerely , farahain zfa

    ReplyDelete

  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete