Friday, December 3, 2010

seribu kali cinta....maher zain...

ms alin penah post pasal citer u me aur hum, citer hindustan, skang nie plak kt tv3 ptg2 kul 6.30 ade citer seribu kali cinta, citer yg lebih kurang same, mmg jadik trend kot, setiap citer mesti ade versi2 yg berlainan bangsa, citer omputih ade, citer industan ade, skang citer melayu plak...mmg agak pelik kisahnye tapi tak semestinya takde dalam realiti kehidupan kite....


manusia yg normal pon...kadang2 terlupe...terlupe pada janji yg pernah kite buat...sbbnye kadang2 asik terleka...terleka dgn dunia...dunia yg sememangnye kite tau realitinya hanya sementara...tp masih juga kite kejarkan..kite cume ambil kate2 ini "berusahalah & berkerjalah seolah2 kamu akan hidup seribu tahun"...tp kite lupe kite kene beramal ibadat seolah2 kite akan mati esok hari....mati itu pasti....(p/s: ingatan utk diri sendiri sebenarnyer)




sebenarnye ms alin tak brape minat pon nk tgk citer nie....heheehe...sbb pelakon utama nya bknlah antara pelakon feberet ms alin...opsss...jgn kecik ati plak...sesekali tgk la jugak sbb balik keje rehat2 depan tv tu tertengok la jugak kan...


skang nie plak tgh demam maher zain kat opis nie...huhuhu...hari2 dgr lagu maher zain..for the rest of my life...dan yg pasang lagu nie bknlah the girl but the boy...hehehe...suke tul opismate ms alin nie kt maher zain....tp tak dinafikan la lagu tu mmg best... (that boy rewind lagu tu dr pagi sampai ptg... ahaksss)



sumber: google image http://www.hindi.tv


tajuk entry seribu kali cinta...maher zain tu bknlah bermakne maher zain nyanyi lagu seribu kali cinta...kuikuikuikui..jgn kompius yer...

5 comments:

  1. salam, sis, ader award utk sis, silalah ke blog sye.....

    ReplyDelete
  2. suka sgt dengar lagu Maher Zain...

    ReplyDelete
  3. ^__^

    terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


    may happiness be around you now and forever!

    ReplyDelete

Lama Giler Tak Menulis

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah yang satu ini. Cume tak rajin dah nak menulis bagai dulu2...nak kate sibuk sangat kalah menteri ...