Friday, September 4, 2015

bila dia buat ragam

malam td family kakak buat makan2 sikit...jamuan kecil-kecilan utk org dekat2 umah je...
dorg bakor sate dgn bakor chicken wing...
balik keje tu lepas amik si bambam ibu...seperti biase menyinggah kat umah kakak dulu..terus la stay sampai malam..
lupe lak nak snap gambo bakor sate smlm...lupe kite ade blog bole citer..hehehe
tu yg kekadang takde idea nak tulis ape2 kt blog..

dan bila si bambam ibu buat ragam malam td, makanya mak dia pon kurang tido la jawabnye..huhuhu
biase la...baby ni kalo dia okie mmg lena yg amat tidonye..cium cium le sana sini takde nye dia sedor..tp kalo ade le sengal sikit kat badan dia tu..mmg tak tido malam la jawabnye kite..

dan bg yg pjj cam ms alin ni, mesti dah lebih memahami lagi situasi bila anak meragam...kene handle sorang2 pula...takpe la cobaan2 nak membesarkan anak juga mematangkan peribadi diri..

insyaAllah segala penat lelah kite akan ade balasan yg manis satu hari nanti...


baymax teman ms alin di opis ;)

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Lama Giler Tak Menulis

Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah yang satu ini. Cume tak rajin dah nak menulis bagai dulu2...nak kate sibuk sangat kalah menteri ...