merajuk..

hari ini duk kat opis sepanjang hari, xdan nak gi site sbb pagi2 lagi en Din dah suh masuk meeting dan kerja menyusul kemudiannye..huhuhu
ape nak update hari nie pon xtau la..
owh yer..lupe lak tentang tajuk entri hari nie..merajuk..hehehe..sure ramai yg tau term nie..dan kalo org sedang bercinta ke term nie mesti tak leh lari la..dan slalunye mesti pihak pompuan yg selalu merajuk..ermmm btul ke? ye la tu kann..tp kadang ade gak lelaki yg suke merajuk nie..
merajuk tu mesti la bersebab...dan sebab utama yg Ms Alin dapat summary kan adelah kerana utk mendapatkan perhatian dr org yg tersayang..cam budak2 kecik la merajuk xdpt aiskrim ke kat mak dia..sbb nak kan perhatian..begitulah juge pade org yg tgh bercinta..
ade la dak opis aku pernah ngadu kat aku..dia kate "kadg2 sya naik bosan la kak, asik2 merajuk je" dia kate kat tunang dia la (skang dh pon jd isteri dia). walaupon kdg2 kite tensen dgn perangai pasangan kite tu..tp kalo kite leh terima dia seadanya..insyaAllah..hubungan tersebut akan kekal berpanjangan hingga akhir hayat..ye la..setiap org tu ade kekurangan ade kelebihan..tak sempurna..berkaseh syg lah dgn ikhlas dr hati..
- tapi bile Ms ALin merajuk dgn Mr Takin...sekejap je..xleh lame2...rindu laa..muahahhaha

Comments

Popular Posts