tindakan hari ini..walau badai dtg melanda..

walau ribut dan taufan akan ku redah jua...ceewahh ayat tak igt..nie org kate ayat2 mase bercinta..walau apepon rintangan kan ku hadapi..tapi yg nie adalah ms alin nye ayat utk pegi tailor utk tempah baju nikah kt tailor yg di cdgkan oleh akak jakel haritu..

punyelah nak mencari tailor tu..kehulu ke hilir ms alin..huhu dah lar arini masih lagik dlm period pain..mmg sesuai la sgt ayat diatas..sbbnye ms alin dah terasekan bahawa progress persiapan amatlah tidak bergerak..padahal majlis nak wat bln mei..bile duk intai2 ke blog B2B yg lain..semua progress persiapan dorg berjalan walaupon majlis ade 7 ke 8 bln lagik..terase amatlah cool diri ini..ape pon tak start lagik..nak tak nak paksekan diri ini pegi tailor arini gak..

maka hari ini..satu tindakan telah diambil dgn menghantar baju nikah ke tailor..design dlm kepala ms alin telah di transform dlm bentuk lukisan oleh auntie tailor tu..tgk kt lukisan dia..so far puas ati..baju akan disiapkan dlm minggu ke 4 bln april..

harapan lagik sekalik...baju itu cantek di badan ku..

mak siap2 pesan..kalau nak tempah baju tu jgn ikut sgt badan tu...biar longgar2 sket..nampak sgt awk tu tinggal tulang je..huhuhu..nk wat cane..badan ku ini maintain kurus.. :P

jadinye ms alin dah siap2 pesan kt auntie tu bagi longgar2 sket baju saya ini..xmo nmpk terlalu kurus...ikut nasihat bonda tercenta..

Comments

Popular posts from this blog

Minyak Herba Asmak

dexandra perfume

Forbidden Rose Avril Lavinge by Dexandra